boog

Referenties

Wie is van Hanze

Van Hanze heeft een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Enkele referenties:

Voor de Dierenartsenpraktijk Oost Nederland en Stoeterij van Vlierbergen verzorgt Van Hanze de boekhouding maar ook de afhandeling van complexe fiscale vraagstukken, inclusief de correspondentie met de belastingdienst.  
 
“Toen ik op zoek was naar een accountant werd Van Hanze me aanbevolen door een verzekeringsagent. Dat was meteen goed. Wat me erg aanspreekt is de kleinschaligheid: de persoonlijke aandacht en de korte lijnen. Ik had een ingewikkeld fiscaal vraagstuk en Arno heeft dat goed opgepakt. Hij heeft me daarmee een grote zorg uit handen genomen. Hij kent daarbij zijn eigen kwaliteiten en als hij zelf vindt dat deze niet toereikend zijn schakelt hij externe deskundigheid bij. Dat schept veel vertrouwen, ik heb er zelf geen omkijken naar en alles wordt geregeld. Meer heb je niet nodig, toch? ” 

Barry van Vlierbergen

Voor IJssel Wonen heeft Van Hanze E-boekhouding ingevoerd, inclusief een facturatiemodule. Dit gebeurt in abonnementsvorm, waarbij Van Hanze IJssel Wonen begeleidt bij de administratie en adviseert over fiscale en organisatorische vraagstukken. Periodiek kijken we samen hoe IJssel Wonen er voor staat, wat de cijfers doen en betekenen.

"Door het e-boekhouden is het overzichtelijker geworden en kunnen we al een groot deel van de administratie binnenshuis regelen. Waar het meer complex wordt schakelen we Van Hanze bij. Daarnaast hebben we vaste overlegmomenten waarop we kijken hoe we ervoor staan. Het is heel prettig om op deze manier overzicht te hebben en houden over wat er gedurende het jaar gebeurt op boekhoudkundig vlak."

Wouter Versteeg